Societe Generale ar putea inregistra noi deprecieri de active in acest an, a declarat presedintele-director general al bancii, Frederic Oudea.
"Vor avea loc probabil si alte deprecieri", a spus Oudea, adaugand ca "noi credem ca nu va fi o problema, tinand cont de capacitatea bancii de a genera venituri si de faptul ca esentialul a fost deja facut", a mai spus el, potrivit NewsIn.

SocGen a lansat pe 13 ianuarie un avertisment referitor la situatia rezultatelor din ultimul trimestru al anului trecut, din cauza activelor toxice, dupa ce a integrat pierderi de 1,4 miliarde euro din deprecierea activelor si din provizioane.

Pe 13 ianuarie, agentia de rating Standard & Poor's (S&P) anunta ca ratingurile pentru grupul francez Societe Generale, actionarul majoritar al BRD, nu sunt afectate de aceasta revizuire in scadere a valorii activelor riscante.

Grupul francez controleaza in Romania BRD - Groupe Societe Generale, cea de-a doua banca din Romania dupa valoarea activelor.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri