Sam's Club, divizia celui mai mare retailer american Wal-Mart, va disponibiliza 11.200 de angajati in urmatoarea luna, dupa ce a angajat o companie care se va ocupa de promotiile din interiorul lantului de magazine, scrie Bloomberg.

Aproximativ 10.000 dintre angajatii part-time responsabili de promotii isi vor pierde serviciul in Statele Unite, dupa ce compania de marketing Shopper Events va prelua aceste sarcini, a anuntat directorul executiv al Sam's Club, Brian Cornell.

De asemenea, compania va disponibiliza 1.200 de angajati care lucrau la divizia de resurse umane.

Angajarea Shopper Events, care deja lucreaza pentru Walmart, face parte din strategia companiei de a imbunatati calitatea serviciilor.

Sam's, care concureaza cu rivalul Costco Wholesale, va folosi banii economisiti pentru a imbunatati produsele de larg consum, a anuntat directorul executiv.

"Aceasta nu este o miscare pentru reducerea costurilor, ci o consideram o investitie in consolidarea pozitiei noastre si atragerea de noi consumatori", a declarat Brian Cornell.

Shopper Events a anuntat ca vrea sa angajeze aproximativ acelasi numar de lucratori pe care Sam's Club i-a disponibilizat. Shopper Events gestioneaza demonstratii de cosmetice, testarea de echipamente si alte produse in cadrul magazinelor Wal-Mart.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri