Cea mai mare companie de asigurari, Marsh, a fost selectata pentru a oferi consultanta de asigurare si servicii de administrare a riscului pentru Jocurile Olimpice de Vara din 2008 de la Beijing, se arata intr-un comunicat de presa de pe site-ul companiei.

Comitetul de Organizare a JO de la Beijing a ales grupul Marsh in urma un proces de selectie foarte riguros, care a implicat mai multe agentii de asigurare.

Marsh va oferi aceste servicii pentru JO in colaborare cu o companie autohtona de asigurari, China Sports Insurance Broker Co. Ltd. Cooperarea lor va include: evaluarea si identificarea factorilor de risc, preintampinarea pierderilor si implementarea planului de control al riscului, implementarea si schitarea planului de asigurare, analiza si managementul contractului, controlul situatiilor neprevazute si organizarea proiectului global.

Suntem onorati ca am fost selectati de Comitetul de Organizare pentru a oferi servicii de asigurare si prevenire a riscului pentru acest eveniment global de inalt prestigiu, a afirmat Patrick V. Vajda, membru in conducerea firmei de asigurari.

Marsh are aproape 30.000 de angajati si venituri anuale ce depasesc 5 miliarde de dolari. Compania ofera servicii de consultanta, informare si de tranzactionare pentru clienti din peste 100 de state. Marsh este o divizie a firmei mama Marsh & McLennan Companies (MMC), o firma ce ofera servicii specializate la nivel global, avand aproximativ 60.000 de angajati si venituri anuale de peste 12 miliarde de dolari.

Marsh Global Sports, Entertainment & Media Practice, se ocupa de consultanta in managementul de risc, ofera servicii de asigurare pentru evenimentele sportive de mare amploare, pentru ligile sportive profesioniste, echipe, dar si pentru construirea si renovarea diferitelor centre sportive, stadioane, arene si alte facilitati sportive din toate colturile lumii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri