Swatch Group, cel mai mare producator de ceasuri din lume in functie de vanzari, se asteapta la afaceri si profit in crestere pentru 2010, pe fondul revenirii economiei, ce impulsioneaza consumatorii sa achizitioneze astfel de produse, informeaza New York Times.
Producatorul marcilor Omega si Longines a raportat o crestere a actiunilor cu 6,3% dupa anuntul privind “startul excelent” raportat de companie in 2010, luna ianuarie a acestui an reprezentand cea mai buna perioada de inceput de an din istoria grupului.

Vanzarile companiei au atins 708 milioane de dolari, in timp ce profitul operational a scazut cu 25%, pana la 843 mil. dolari.

“Perspectiva optimista este determinata de comenzile in crestere si revenirea contextului economic si a increderii in piata la nivel mondial. Faptul ca Omega se va ocupa de sistemul de cronometrare in timpul Jocurilor Olimpice de la Vancouver este unul din factorii cei mai importanti in revitalizarea vanzarilor in 2010”, afirma reprezentantii Swatch Group.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri