Ministrul britanic pentru afaceri europene, Chris Bryant, a explicat ca ridicarea restrictiilor privind muncitorii romani si bulgari pe piata muncii depinde de situatia economica a Marii Britanii, relateaza Sofia News Agency.
Bryant a explicat ca restrictiile impuse muncitorilor bulgari si romani pe piata muncii britanice tin de faptul ca in 2007, cand cele doua tari au aderat la UE, economia britanica nu era la fel de stabila ca in 2004, potrivit NewsIn,

Iar in prezent este foarte greu pentru Londra sa ridice aceste restrictii din cauza problemelor economice, potrivit oficialului. Astfel, situatia economica a tarii trebuie sa se stabilizeze inainte de a lua aceasta masura, a afirmat el.

Ministrul pentru afaceri europene a subliniat si ca principalul avantaj pentru Bulgaria in urma aderarii la Zona euro va fi facilitarea comertului international. El a avertizat insa ca simpla adoptare a monedei unice nu va rezolva problemele economice ale bulgarilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri