Ministrul francez al economiei, Christine Lagarde, a declarat ca nu se asteapta la vreo decizie privind modalitatea de a sustine financiar Grecia la reuniunea de luni a ministrilor de finante din zona euro, ce va avea loc la Bruxelles, potrivit AFP.
"Cu siguranta nu ma astept sa se ia vreo decizie si nici sa se apese pe vreun buton sau sa se aleaga un buton pe care sa se apese mai tarziu, pentru ca este prematur", a afirmat Lagarde, la un briefing de presa sustinut la Liceul Francez din New York.

Vineri, noi zvonuri privind un plan european de sustinere financiara a Greciei a apreciat euro in fata dolarului, in conditiile in care Atena spera sa obtina de la partenerii sai europeni un plan de ajutor la reuniunea de luni, in momentul in care masurile de austeritate anuntate de guvernul elen au generat miscari sociale de amploare.

Lagarde a mai spus ca Grecia a facut foarte mult deja prin planul de austeritate anuntat de premierul George Papandreou, arata NewsIn.

Vineri, ministrul francez declara, intr-un interviu acordat Wall Street Journal, ca guvernul grec a demonstrat ca este credibil, subliniind ca "nu s-a aprobat ceva de genul unui plan de salvare si nici nu s-a cazut de acord, pentru ca nu este nevoie de asa ceva".


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri