Revenirea economiei mondiale "ramane fragila", avertizeaza cinci lideri ai unor state din G20, inclusiv Barack Obama, care le cer omologilor lor sa-si coordoneze politicile economice, intr-o scrisoare din 25 martie, citata de AFP.
Aceasta scrisoare, transmisa agentiei AFP de presedintia franceza, este semnata de presedintele SUA, Barack Obama, de cel francez, Nicolas Sarkozy, de liderul sud-coreean Lee Myung-Bak, de premierul britanic Gordon Brown si de cel canadian, Stephen Harper, informeaza NewsIn.

Urmatoarele doua summituri ale G20, forum ce reuneste marile economii dezvoltate si emergente, vor avea loc in iunie, la Toronto (Canada), si in toamna, la Seul (Coreea de Sud).

"Va scriem astazi pentru a sublinia necesitatea de a transpune in practica angajamentele noastre de a ne coordona politicile economice", ce au fost luate la ultimul summit G20 de la Pittsburgh (SUA), in septembrie 2009, subliniaza cei cinci lideri in scrisoarea adresata celorlalti sefi de stat si de guvern din G20.

"Insa munca noastra nu s-a incheiat. Revenirea actuala a economiei mondiale ramane fragila", avertizeaza cei cinci lideri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri