Ucraina va primi o reducere de 100 dolari la pretul de 330 dolari perceput de Rusia pentru 1.000 de metri cubi de gaze naturale si o reducere de 30% la alte preturi, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev, citat de Ria Novosti.
Anuntul lui Medvedev a survenit dupa o intalnire cu omologul sau ucrainean, Viktor Ianukovici, in orasul Harkov, din estul Ucrainei.

"Reducerile pentru Ucraina vor intra in vigoare din luna aprilie", a spus Ianukovici.

Ianukovici, care a fost investit in functie in luna februarie, si-a luat angajamentul in timpul campaniei sa imbunatateasca relatiile cu Rusia si sa renegocieze acordul semnat in ianuarie 2009, care a crescut pretul gazului platit de Ucraina, sporind presiunea asupra finantelor tarii.

Fosta republica sovietica platea inainte de acest acord 337 de dolari/1.000 mc, in medie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri