Agentia de evaluare financiara Moody's a coborat cu o treapta ratingul datoriilor pe termen lung ale grupului japonez Toyota, care a rechemat in service mai multe milioane de autoturisme la nivel mondial.
Agentia a anuntat ca a coborat ratingul Toyota de la 'Aa1' la 'Aa2', cu perspectiva negativa. Moody's estimeaza ca nivelul scazut al rentabilitatii companiei se va mentine si ca grupul ar putea fi nevoit sa reduca preturile, potrivit NewsIn.

Din luna ianuarie, Toyota a rechemat in service peste opt milioane de autoturisme la nivel mondial, dintre care peste sase milioane in Statele Unite, din cauza unor probleme tehnice.

Citeste mai multe detalii despre rechemarile in service ale companiei Toyota in 2010:

Toyota recheama in service 34.000 autoturisme 4x4

Toyota recheama in service peste 800.000 de modele Sienna

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri