Cesare Geronzi a fost numit, incepand cu luna aprilie, presedinte al Consiliului de Administratie (CA) al Assicurazioni Generali, potrivit unui comunicat al companiei.
Cesare Geronzi (foto) va avea responsabilitatea de a supraveghea implementarea deciziilor luate de CA si de Comitetul Executiv. El va superviza strategia companiei, relatiile cu institutiile publice nationale si internationale, cu actionarii si asociatiile de profil, precum si relatiile externe ale companiei. „Presedintele este, totodata, responsabil pentru administrarea tuturor functiilor legate de relatiile cu exteriorul, comunicarea si relatiile institutionale ale Grupului”, se specifica in acelasi comunicat.

De asemenea, Sergio Balbinot si Giovanni Perissinotto au devenit managing directors, iar Vincent Bollorè, Francesco Gaetano Caltagirone si Alberto Nicola Nagel au fost numiti vice-Presedinti. Mandatul acestora este stabilit pentru urmatorii trei ani (2010-2012).

Fostul Presedinte, Antoine Bernheim, a primit functia de presedinte onorific.

Sergio Balbinot, managing director, va fi responsabil de managementul operational al business-ului de asigurari in strainatate, precum si de reasigurari, in Italia si celelalte tari. Totodata, Balbinot va coordona activitatile de actuariat in Italia si strainatate.

Giovanni Perissinotto, managing director al CA, se va ocupa de supravegherea managementului si a managementului operational al companiei si al grupului, in Italia si in celelalte tari, in conformitate cu directiile generale strategice stabilite de Consiliu. In acelasi timp, va ocupa si functia de CEO al grupului.

De asemenea, CA a mai numit si doi membri ai Comitetului Executiv -pe langa presedinte, vice-presedinti si cei doi managing director, au fost numiti Leonardo Del Vecchio si Lorenzo Pellicioli.

Generali Grup are 476 companii consolidate, peste 60 de milioane de clienti in intreaga lume si peste 84 000 de angajati.

In Romania, grupul este prezent prin Generali Asigurari si Generali Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private, companie prezenta atat pe pilonul II al pensiilor private obligatorii, cat si pe pilonul III al pensiilor private facultative.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri F