Noul birou va oferi consultanta pe problema de drept international al afacerilor. Infiintarea biroului marcheaza un pas important pentru viziunea strategica a DLA Piper de a fi prima firma de avocatura pe plan mondial.

Casa de avocatura anunta ca sase parteneri ai YükselKarkınKüçük Attorney Partnership ("YKK"), una dintre cele mai importante firme de profil din Turcia, vor deveni membri ai DLA Piper International odata cu obtinerea aprobarii Baroului din Marea Britanie.

YKK, o firma de 46 de avocati din Istanbul, are sase parteneri.

Odata cu intrarea pe piata din Turcia, DLA Piper are 68 de birouri in 30 de tari, precum si o prezenta in cea de-a saptesprezecea economie mondiala.

DLA Piper este unul dintre cei mai mari furnizori internationali de servicii juridice, cu venituri globale de 1,948 miliarde dolari la sfarsitul anului 2009 si peste 8.000 de angajati in Asia, Europa, Orientul Mijlociu si Statele Unite ale Americii, incluzand 3.500 de avocati.

DLA Piper este prezenta si pe piata locala, unde estimeaza pentru 2010 o crestere a cifrei de afaceri de peste 20%, dupa ce anul trecut nivelul inregistrat a fost cu aproximativ 7% mai mare comparativ cu cel planificat initial.