Fotbalistul Rafael Marquez a anulat un start de vis pentru Africa de Sud la Campionatul Mondial cu golul egalizator din minutul 79, scrie site-ul oficial al competitiei FIFA.com.
Oamenii antrenorului Carlos Parreira au fost foarte aproape de a obtine cele trei puncte dupa ce Siphiwe Tshabalala a deschis scorul in minutul 55 printr-un gol superb in primul meci al Campionatului Mondial de fotbal 2010 in care echipele nationale de fotbal ale Africii de Sud si Mexicului au terminat la egalitate, scor 1-1.

Africa de Sud si Mexic fac parte din grupa A a Campionatului Mondial de Fotbal 2010, alaturi de Franta si Uruguay.

Vezi ce pronosticuri au managerii din Romania pentru CM de Fotbal. Fie ca tin cu Argentina, Brazilia sau Spania, managerii din Romania numara orele pana la debutul Campionatului Mondial de Fotbal. Executivii romani inca mai traiesc din amintirea turneului final din 1994, iar expatii mizeaza pe propriile echipe nationale.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri