Slovenia a majorat scorul la 2-0 cu reusita lui Z. Ljubijankic din minutul 42. In minutul 48, Landon Donovan, vedeta americanilor, a redus din diferenta.

In minutul 82 americanul Bradley egaleaza: 2-2, dupa ce slovenii au condus cu 2-0.

Slovenia
. Slovenia a fost una dintre tarile din zona Europei Centrale al carei Produs Intern Brut a depasit cu 90% media europeana.

Slovenia a evitat aplicarea reformelor de austeritate, cum s-a intamplat in alte tari din regiune, si a profitat de pozitia sa geografica centrala pentru a dezvolta o productie orientata catre export.

In pofida privatizarilor si reglementarilor, inclusiv deschiderea catre capital strain, investitiile straine directe au ramas relativ mici, iar companiile detinute de stat inca domina sectoare strategice ale economiei.

Goldman Sachs pozitioneaza PIB-ul Sloveniei pe locul 86, in timp ce FIFA o claseaza pe pozitia 25.

Statele Unite. In pofida cresterii economice anuale din trimestrul al patrulea din 2009 (5,6%) si a rapoartelor incurajatoare legate de consum, estimarile pe termen lung sunt incerte, arata raportul Goldman Sachs.

Chiar daca in acest an cresterea economica ar putea fi mai mare, Statele Unite va ramane impovarata de resurse neutilizate. Goldman Sachs noteaza ca rata somajului a scazut in luna mai la 9,7%, de la 9,9% in luna anterioara.

In clasamentul FIFA, SUA ocupa pozitia 14, in timp ce in clasamentul Goldman Sachs ocupa prima pozitie dupa Produsul Intern Brut.