Reprezentativa Angliei a terminat la egalitate, scor 0-0, impotriva selectionatei Algeriei.
Algeria. Dupa ce a avut o performanta buna din punct de vedere economic datorita pretului ridicat la petrol si a investitiilor in infrastructura, Algeria a intrat in recesiune dintr-o pozitie relativ buna.

Daca pretul petrolului va atinge pana in 2011 pretul de 100 dolari per baril, perspectiva pentru economia Algeriei ar putea fi stralucita, cu un capital in crestere pentru compania petroliera de stat Sonatrach, potrivit analistilor Goldman Sachs.

Dupa Produsul Intern Brut, Goldman Sachs situeaza Algeria pe locul 47, in timp ce in clasamentul FIFA ocupa locul 30.

Anglia. Economia Marii Britanii a crescut peste asteptari in primul trimestru al acestui an, avansul fiind de 0,3% comparativ cu trimestrul anterior. Anglia ocupa locul opt in clasamentul FIFA, in timp ce in clasamentul Goldman Sachs are o pozitie mai buna, aflandu-se pe 6.

Clasamentul grupei C:


1. Slovenia - 4 puncte
2. SUA - 2 puncte
3. Anglia - 2 puncte
4. Algeria - 1 punct


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri