Gigantul din industria telefoniei mobile,Vodafone, l-a numit pe fostul sef la grupului bancar HSBC, John Bond, in functia presedinte a companiei, informeaza BBCNews.

Oficialii Vodafone au anuntat ca John Bond ii va succeda lui Lord MacLaurin, fostul presedinte al consiliului de admnistratie al operatorului de telefonie mobila Vodafone.

Viitorul conducator al celui mai mare operator de telefonie mobile din lume si-a anuntat in cursul saptamanii trecute intentia de a parasi al doilea mare jucator de pe piata bancara din Marea Britanie, HSBC.

Totusi, imediat dup ce va parasi conducerea Vodafone ,Lord MacLaurin va ocupa in continuare o pozitie de consultant al grupului. Ian MacLaurin a adus o uriasa contributie la succesul si evolutia companiei Vodafone, declara Arun Sarin, directorul executiv la Vodafone.

John Bond, persoana de care se leaga destinele viitorului Vodafone, s-a alaturat grupului HSBC in 1961, dupa care a lucrat vreme de 25 de ani in Asia si Statele Unite inainte de a se stabili definitiv in Londra, in 1993 .
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri