Gigantul din industria telefoniei mobile,Vodafone, l-a numit pe fostul sef la grupului bancar HSBC, John Bond, in functia presedinte a companiei, informeaza BBCNews.

Oficialii Vodafone au anuntat ca John Bond ii va succeda lui Lord MacLaurin, fostul presedinte al consiliului de admnistratie al operatorului de telefonie mobila Vodafone.

Viitorul conducator al celui mai mare operator de telefonie mobile din lume si-a anuntat in cursul saptamanii trecute intentia de a parasi al doilea mare jucator de pe piata bancara din Marea Britanie, HSBC.

Totusi, imediat dup ce va parasi conducerea Vodafone ,Lord MacLaurin va ocupa in continuare o pozitie de consultant al grupului. “Ian MacLaurin a adus o uriasa contributie la succesul si evolutia companiei Vodafone,” declara Arun Sarin, directorul executiv la Vodafone.

John Bond, persoana de care se leaga destinele viitorului Vodafone, s-a alaturat grupului HSBC in 1961, dupa care a lucrat vreme de 25 de ani in Asia si Statele Unite inainte de a se stabili definitiv in Londra, in 1993 .


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
In extenso cu Ministrul Telecom:IT&C-ul a fost distrus in mod sustinut