FM Logistic, unul dintre cei mai importanti actori logistici din Europa si China, a semnat un act de achizitie a actiunilor companiei farmaceutice Astreos (Aexxdis).

Devenind actionar majoritar, FM Logistic va avea posibilitatea de a-si imbunatati strategia de lucru in domeniul farmaceutic, bazandu-se pe know-how-ul si experienta companiei Aexxdis, subsidiara a companiei Astreos.

Aexxdis a cunoscut o dezvoltare rapida dupa 5 ani de la lansarea in logistica produselor farmaceutice.

Aexxdis este o companie farmaceutica din Europa, expert in distributia produselor medicale si are ca parteneri comerciali laboratoarele farmaceutice si societatilor specializate in sectorul farmaceutic: medicamente, dispozitive medicale, produse Biotech, veterinare, produse cosmetice.

FM Logistic, operator logistic international, ofera o gama larga de servicii, de la co-packing la distributie si asigura optimizarea lantului de distributie.

Compania are o cifra de afaceri de 639 milioane de euro. Ponderea activitatii de depozitare in cifra de afaceri este de 58.70%, transportul ocupa 24,9%, 14,2% este generat de activitatile de co-packing si co-manufacturing, restul de 2.2% revenind vamuirii si gestiunii lantului de distributie.

FM Logistic are 12 000 de angajati,. peste 2 000 000 mp suprafata de depozitare, o flota de 800 de vehicule si 200 de linii de co-packing care pregatesc 1 800 000 de pachete zilnic.

Printre clientii FM Logistic se numara nume sonore din industria alimentara, hi-tech, ingrijire personala, bunuri de larg consum, cat si retaileri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Antibiotice Iasi, profit net de 22,3 milioane lei, in crestere cu 11%