Larry Hagman, actorul care a jucat in rolul personajului J.R. Ewing, in perioada anilor 1980 in serialul Dallas, va primi despagubiri de peste 11 milioane de dolari, din partea Citigroup, in urma stingerii unui litigiu in care banca americana este acuzata de incalcarea unui contract, scrie presa internationala.

Din suma totala de plata, 10 milioane de dolari vor fi donate de banca in scopuri caritabile, 1,1 milioane de dolari vor ajunge la actor drept daune compensatorii si aproximativ 440.000 de dolari, cheltuieli de judecata.

Hagman a acuzat Citi in fata autoritatilor de arbitraj, in luna mai a anului 2009, de incalcarea unor drepturi cu caracter fiduciar si a contractului, precum si de alte nereguli care contravin legislatiei.

Reprezentantii bancii s-au aratat destul de dezamagiti si in dezacord cu deciziile autoritatilor, iar, in prezent, banca vizeaza o revizuire a optiunilor sale in acest caz.

Hagman, care a implinit 79 de ani luna trecuta, continua sa apara la TV si in filme. Recent, el a jucat rolul unui purtator de cuvant pentru o companie de energie solara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Ce tinte au bancile pentru indicele care da ora exacta la Bucuresti