Autoritatea Nationala pentru Venituri din Bulgaria pregateste noi "raiduri aeriene" deasupra proprietatilor imobiliare de lux, de aceasta data fiind vizat litoralul Marii Negre, transmite Novinite, potrivit Mediafax.
In ultimele saptamani, Fiscul a organizat zboruri cu elicopterul, in timpul carora au fost filmate proprietati imobiliare, in Sofia, Plovdiv si in apropierea orasului Svilengrad.

"Raidurile aeriene" fac parte dintr-o campanie de culegere de informatii in cazul proprietatilor de lux despre care autoritatile au suspiciuni ca ar fi fost achizitionate cu bani proveniti din coruptie sau crima organizata.

Rezultatele preliminare ale programului arata ca aproximtiv 70% din proprietatile de lux din Bulgaria sunt inregistrate ca apartinand unor companii private si nu unor persoane fizice. Antreprenorii au beneficiat astfel de facilitati fiscale, inclusiv taxe reduse pentru materiale de constructii. Daca Fiscul va dovedi ca proprietatile sunt folosite pe post de locuinte, beneficiarii facilitatilor respective vor fi obligati sa restituie diferenta.

O alta problema investigata de Fisc este discrepanta dintre veniturile declarate si valoarea proprietatilor imobiliare. Potrivit unor date preliminare, proprietarii unor astfel de locuinte au declarat ca venit taxabil salariul minim pe economie.

Seria de zboruri care vizeaza zona de coasta a Marii Negre se va desfasura pe parcursul zilelor de marti si miercuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri