Grupul aeronautic american Boeing a raportat un profit net de 837 milioane de dolari in trimestrul al treilea, mai mare decat anticipau analistii, comparativ cu un rezultat negativ de 1,56 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut.
Rezultatele Boeing au fost influentate pozitiv de recuperarea pietei mondiale pentru avioane comerciale, scrie Mediafax.

Profitul de 1,12 dolari pe actiune a depasit estimarile de 1,06 dolari ale analistilor consultati de Reuters. Actiunile Boeing au urcat cu 2,4% in perioada de pretranzactionare care precede deschiderea bursei din SUA.

Veniturile au crescut cu 2% in trimestrul al treilea, de la 16,69 miliarde de dolari anul trecut la 17 miliarde de dolari in iulie-septembrie anul acesta, potrivit raportului financiar al Boeing.

In primele noua luni, profitul net a crescut de la 44 milioane de dolari anul trecut la 2,14 miliarde de dolari in 2010. Veniturile au scazut cu 5% in aceasta perioada, de la 50,34 miliarde de dolari la 47,75 miliarde de dolari.

La finele lunii septembrie, Boeing avea comenzi de 321 miliarde de dolari, fata de 312,3 miliarde de dolari in iunie si 315,6 miliarde de dolari la finele anului trecut.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri