Grupul financiar a desemnat o noua conducere si pentru diviziile marketing si credite de consum, respectiv resurse umane, noteaza publicatia italiana, fara sa ofere detalii privind sursa informatiei.

Numirile fac parte din procesul de restructurare declansat dupa preluarea, in septembrie, a postului de director general al UniCredit de catre Federico Ghizzoni, ca urmare a demisiei lui Alessandro Profumo, scrie Mediafax.

Oficialii bancii nu s-au decis in privinta ocuparii pozitiei de sef al diviziei pentru investitii si credite destinate companiilor, ultimul din posturile de top ramase vacante, potrifvit Il Messagero.

Toate nominalizarile urmeaza sa fie facute publice odata cu anuntarea unui plan de afaceri pe cinci ani al Unicredit, la 14 decembrie.

Citeste si:

UniCredit a anuntat, joi, ca intentioneaza sa deschida 900 de sucursale noi in Europa Centrala si de Est, din care 300 in Romania. Noile sucursale vor fi deschise in urmatorii cinci ani, a declarat directorul executiv al UniCredit, Federico Ghizzoni, citat de Wall Street Journal.

In Romania, grupul ofera o gama larga de produse specializate si servicii si prin: Unicredit Tiriac Bank, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities Romania, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) si UniCredit Business Partner.

UniCredit Tiriac Bank are in prezent 526.000 de clienti activi si 234 de sucursale.