Mari companii din Coreea de Sud intentioneaza sa investeasca in urmatorii cativa ani 500 de milioane de euro in Bulgaria, unul dintre proiecte fiind constructia unui parc fotovoltaic in apropiere de Veliko Tarnovo, scrie Mediafax.
Mari companii din Coreea de Sud intentioneaza sa investeasca in urmatorii cativa ani 500 de milioane de euro in Bulgaria, unul dintre proiecte fiind constructia unui parc fotovoltaic in apropiere de Veliko Tarnovo.

Korean Development Bank, Korea South-East Power, Korea Trade Insurance Corporation si SDN Company au prezentat premierului Boiko Borisov proiectul parcului fotovoltaic, in care vor investi in total 150 de milioane de euro.

Din august 2010, in acest proiect de energie solara au fost investite deja 20 de milioane de euro.

SDN Company este un important investitor sud-coreean in instalatii fotovoltaice si centrale solare, potrivit serviciului de presa al guvernului bulgar.

Compania a facut totodata si o donatie de un milion de leva (500.000 de euro) guvernului bulgar, destinata Ministerului Economiei, Energiei si Turismului, in cadrul unui program de responsabilitate sociala derulat de SDN.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri