TOP Forbes: Cele mai scumpe resedinte scoase la vanzare de vedetele americane

Forbes a realizat un top al celor mai scumpe resedinte scoase la vanzare in SUA de catre vedete sau mostenitori, printre care se numara "castelul francez" din Holmby Hills in care a murit Michael Jackson si domeniul de 150 milioane de dolari al vaduvei producatorului de televiziune Aaron Spelling, informeaza Mediafax.

Celebritatile sunt foarte pretentioase cand vine vorba de locuinta, considerand drept necesitati sala de cinema, spatiile de recreere, salile de fitness bine echipate si sistemele complexe de securitate. De asemenea, vedetele cauta resedinte in cele mai izolate locatii, ferite de ochii curiosilor.

Proprietatile scoase la vanzare de vedete precum Ricky Martin, Dr. Phil sau Anjelica Huston par fortarete ascunse in cartiere exclusiviste, multe in Beverly Hills, unde timpul mediu de reactie al politiei la un apel este de 3 minute.

Cea mai scumpa proprietate scoasa pe piata in prezent in America este resedinta lui Candy Spelling, vaduva lui Aaron Spelling, de vanzare pentru 150 milioane de dolari. Proprietatea de doua hectare cuprinde o oranjerie, un conac de 5.200 de metri patrati si numeroase spatii de distractie, precum doua piste de bowling, un club de biliard si o sala de jocuri video. Cine nu are cele 150 milioane de dolari se poate muta in luxoasa locuinta platind ipoteca de 882.000 de dolari pe luna.

Fosta vila a lui Nicholas Cage, din Newport Beach, California, este listata pentru 31,75 milioane de dolari si se afla in apropierea unei resedinte in care a locuit actorul John Wayne.

Resedinta lui Michael Jackson din Holmby Hills, similara unui castel francez, este scoasa la vanzare pentru 23,5 milioane de dolari si include toate facilitatile de lux pe care le-ar putea visa o vedeta si da senzatia de intimitate desavarsita. Conacul are spa, sala de cinema si lift. Decesul prematur al regelui pop in propriul castel este singurul dezavantaj care ar putea descuraja cumparatorii superstitiosi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri