Grecia intentioneaza sa acorde in acest an, pentru prima oara, pana la 50 de licente pentru jocuri de noroc online si sa autorizeze mii de aparate de jocuri video de loterie cu mize mici, in vederea majorii veniturilor bugetare, a declarat o sursa guvernamentala, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Autorizarea unor astfel de jocuri de noroc reprezinta un pas important pentru Grecia, autoritatile anticipand suplimentarea veniturilor bugetare cu cel putin 700 de milioane de euro.

Pentru 2012 sunt prevazute venituri suplimentare in valoare de 625 milioane de euro.

Masura va alinia legislatia tarii la reglementarile Uniunii Europene si va permite evitarea unor amenzi importante din partea Comisiei Europene.

"Votul asupra acestui proiect este asteptat in primul trimestru al acestui an. Obiectivul nostru este scoaterea la licitatie a licentelor pana la sfarsitul acestui an", a spus sursa.

Guvernul incearca sa descurajeze jocurile de noroc neautorizate, ale caror venituri sunt estimate la circa patru miliarde de euro pe an, dupa ce, in 2002, au fost interzise aparatele de jocuri.

Compania de jocuri de noroc OPAP si aparatele de jocuri din cazinouri au fost scutite de la aceasta interdictie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri