Autoritatile americane au amendat cu 16,9 milioane de dolari (14,1 mil.de euro) divizia americana de credite ipotecare a bancii olandeze ABN AMRO, ca urmare a unor nereguli aparute in actele depuse pentru asigurarea de catre stat a mai multor locuinte, informeaza Reuters.

Valoarea totala a amenzii se ridica la suma de 41 de milioane de dolari (33,9 mil. De euro). Pe langa suma pe care ABN AMRO va trebui sa o plateasca, bancii olandeze ise interzice inaintarea catre Departamentul pentru locuinte si dezvoltare urbana (HUD) polite de asigurare cu o valoare estimata de 24,35 milioane de dolari. Autoritatile au stabilit ca ABN AMRO Mortgage a inaintat HUD certificate false pentru mai mult de 28.000 de credite ipotecare.

Potrivit unor oficiali ai guvernului SUA, 229 dintre aceste contracte au produs pagube de 6,25 milioane de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri