Protestele, soldate cu cel putin 125 de morti in ultimele sase zile, au continuat si ieri, a doua zi dupa ce Mubarak a anuntat mai multe schimbari in structura puterii de la Cairo, potrivit Mediafax.
Fortele de politie egiptene vor reveni in toate localitatile de pe teritoriul tarii, dupa doua zile de absenta, a anuntat agentia oficiala MENA, citata de BBC News Online.

Dupa confruntarile violente cu manifestantii care cer inlaturarea regimului condus de presedintele Hosni Mubarak, politia egipteana s-a retras vineri seara de pe strazile marilor orase, unde au fost instituite restrictii de circulatie.

Presedintele egiptean, Hosni Mubarak, i-a cerut duminica prim-ministrului desemnat, Ahmad Shafik, sa restabileasca ordinea in Egipt, dupa sase zile de proteste de strada violente, si sa aplice "mai multe reforme politice", a anuntat agentia oficiala egipteana MENA

Presedintele Uniunii Europene, Herman Van Rompuy, a cerut "incetarea violentelor, pentru a pune capat varsarii de sange" din Egipt, unde protestele violente continua pentru a cincea zi, potrivit 9AM.ro.

Celula de criza la Ambasada Romaniei din Cairo

MAE a precizat ca la nivelul Ambasadei de la Cairo exista o celula de criza care raspunde in permanenta solicitarilor de asistenta consulara, iar sambata au fost primite cereri de informatii de la aproximativ 50 de persoane, alte 100 fiind contactate de personalul misiunii.

Ministerul de Externe a anuntat ca la nivelul Ambasadei Romaniei de la Cairo exista o celula de criza care raspunde in permanenta solicitarilor de asistenta consulara

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri