PwC aniverseaza 77 de ani de cand gestioneaza procesul de numarare a voturilor pentru gala premiilor Academiei Americane de Film (premiile Oscar). Rezultatele finale ale voturilor membrilor Academiei nu vor fi cunoscute publicului pana la momentul decernarii premiilor pe data de 27 februarie 2011.
Partenerii PwC implicati in procesul de numarare a voturilor, Brad Oltmanns si Rick Rosas, vor fi singurii doi oameni din lume care vor sti cine sunt castigatorii premiilor Oscar inainte de ceremonia de premiere. In cei 77 de ani de cand PwC este implicata in procesul de numarare a voturilor nu a existat niciodata o incalcare a confidentialitatii cu privire la numele castigatorilor.

„Increderea si integritatea stau la baza parteneriatului nostru cu PwC care dureaza de 77 de ani”, a declarat Tom Sherak, presedintele Academiei Americane de Film. „Suntem increzatori ca aceasta traditie a numararii voturilor de catre PwC va continua pentru multi ani de acum inainte”, a adaugat Sherak.

Oltmanns si Rosas vor conduce o echipa de contabili si auditori PwC care vor lucra la numararea voturilor intr-un loc secret. Procesul meticulos pregatit a ramas identic an de an, echipa PwC numarand manual fiecare vot pentru a asigura cel mai ridicat nivel de acuratete, obiectivitate si confidentialitate.

Pentru a asigura securitatea si confidentialitatea procesului de numarare a voturilor, PwC pregateste doua valize cu seturi complete de plicuri cu numele castigatorilor fiecarei categorii. Cele doua valize sunt transportate in mod separat catre locul de desfasurare al ceremoniei de premiere pe trasee secrete. Ca o masura suplimentara de siguranta, cei doi Parteneri PwC implicati in procesul de numarare a voturilor memoreaza numele castigatorilor. La ceremonia de decernare a premiilor Oscar, Oltmanns si Rosas raman in culise si inmaneaza fiecare plic prezentatorilor premiilor inainte ca acestia sa intre pe scena.

Buletinele de vot cu nominalizarile au fost expediate catre 5.755 de membri cu drept de vot ai Academiei Americane de Film la sfarsitul lunii decembrie 2010, iar lista nominalizarilor a fost anuntata pe 25 ianuarie 2011. Buletinele de vot finale au fost expediate pe 2 februarie 2011, iar procesul de vot va fi finalizat pana pe 22 februarie 2011.

Cifrele procesului de vot pentru premiile Oscar

· Peste 450.000: Numarul aproximativ de voturi numarate de PwC in cei 77 de ani de cand coordoneaza procesul de vot.

· Peste 2.575: Numarul de castigatori ai premiilor Oscar din 1941, de cand s-a introdus sistemul cu plicurile cu numele castigatorilor, pana in prezent.

· 1.700: Numarul aproximativ de ore de lucru efectuate anual de echipa PwC care numara manual fiecare vot.

· 77: Numarul de ani de cand PwC deruleaza procesul de numarare a voturilor pentru premiile Oscar.

· 24: Numarul de categorii de premii care se acorda la cea de-a 83-a editie a Premiilor Academiei Americane de film.

· 7: Numarul de zile necesare pentru numararea voturilor pentru nominalizari.

· 3: Numarul de zile necesar numararii voturilor finale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri