Am ocazia sa ma cunosc multi tineri antreprenori. Asa isi spun ei. Antreprenori. Si chiar sunt. Dar nu pana la capat. Caci, cu voia dumneavoastra, a construi un business pornind de la o idee antreprenoriala presupune mult mai mult decat dorinta de a fi antreprenor. Aceasta dorinta este o conditie necesara, dar nu suficienta. Dovada stau multe idei antreprenoriale cu mare potential, esuate printre siruri de exceluri, daca intelegeti ce vreau sa zic...

Da, stiu, ideea de management poate parea pentru un tanar antreprenor ca ceva ce nu il priveste, ceva ce izbeste decisiv zona lui de confort. Despre ideea in sine zic, pe mecanismul ”pai la ce business mic vreau eu sa fac, nu imi trebuie nu stiu ce management”. O greseala fundamentala, dragilor, o greseala fundamentala. Pe care, fireste, am facut-o si eu, altfel nu mi-as permite sa va spun asa ceva.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont