"Problema principala a pietei este ca foarte multi dintre angajatori nu inteleg ca exista tendinta de crestere a salariilor in piata si nu isi calibreaza ofertele. Si la nivelul muncitorilor, in continuare, un numar mare de firme au oferte mici, nu isi gasesc oameni, nu isi cresc ofertele si raman in zona aceea. Sau chiar daca isi gasesc oameni au o fluctuatie foarte mare, pentru ca oamenii stau putin in acel job", a explicat sefa companiei de resurse umane Professional, care a recrutat in acest an aproximativ 6.000 de persoane.

Acesta este o tendinta a pietei, este un raport dintre cerere si oferta. Nu este un fenomen artificial intretinut de cineva care isi creste in mod intentionat oferta ca sa saboteze restul pietei. Cererea reala pe piata este foarte mare si duce clar la necesitatea ca angajarea sa fie cu oferte mai mari

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont