"Avem un produs privat pe o piata concurentiala, dar pretul lui este reglementat de stat. In plus, RCA este obligatoriu prin lege iar asta obliga statul sa devina protectionist. Dar nu mai este o piata libera, nu? Si atunci mai bine il iei de la zero, putem importa un sistem care functioneaza si care aduce beneficii. In acest moment, pe RCA, cineva pierde, fie clientul care plateste sume fabuloase, fie noi si asiguratorii care nu ne mai acoperim costurile din cauza numarului mare de daune", spune Razvan Rusu (foto).

Intrebat daca piata de asigurari este mai "sanatoasa" decat in urma cu patru ani, seful Leader Team apreciaza ca "da". "Este mai sanatoasa. Asa cum va spuneam, se dezvolta, apar lucruri noi, e o concurenta serioasa si chiar se fac proiecte cu spete extrem de interesante. Sunt si cativa pasi inapoi, vedeti situatia RCA, dar in general piata e mai stabila".

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont