Gentlab este o companie infiintata in 2011, specializata in dezvoltarea de solutii software personalizate pentru partenerii sai (serviciu de outsourcing). Organizatia are 45 de angajati, dintre care 30 sunt specialisti in domeniul informaticii, si nu de putine ori se confrunta cu dificultati in recrutarea oamenilor.

"In ultima vreme, am avut cateva plecari, mai multe decat de obicei, insa este absolut normal daca ne uitam la ceea ce se intampla in piata. Ceea ce se intampla o asimilez cu o bula care s-a intamplat anterior si in domeniul imobiliare, iar acum este o bula si in sectorul IT. Sunt companii care iau oameni, le dau salarii foarte mari, dar ei nu produc de banii aceia, iar, mai devreme, sau mai tarziu, aceasta bula se va sparge, pentru ca deja s-a ajuns la un nivel exagerat al salariilor", a explicat Adrian Sita, director general Gentlab.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont