Diana Șocoacă, dar și liderii AUR, George Simion și Claudiu Târziu vor fi amendați drastic de autorități, după ce au fost implicați în protestele din București, unde s-a scandat împotriva restricțiilor COVID-19.

Astfel, Diana Șocoacă, George Simion și Claudiu Târziu vor fi amendați cu câte 15.000 de lei fiecare, indică sursele Digi24. Alături de aceștia, urmează să mai fie amendate și alte cinci persoane care au fost implicate în manifestațiile din Capitală.

„Am participat, în continuare membrii AUR vor participa la protestele din toată ţara, în funcţie de decizia proprie, este opţiunea de a lupta pentru libertate. Noi ne-am asumat să fim alături de români la aceste proteste, nu organizăm, dar participăm. (...) Românii sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, este protestul lor, este protestul românilor simpli”, a declarat George Simion.

George Simion, copreședinte AUR, a fost prezent la protestele din Piața Victoriei, fără să poarte mască. Sursa foto: George Simion/ Facebook

În ciuda acestei declarații, liderul AUR a lăsat să se înțeleagă că așteaptă oamenii la proteste și că îi cheamă în stradă.

„Astăzi la ora 17:00 cu adevărat ne luăm țara înapoi. În toată România, nu există scuze”, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook, luni, 29 martie.

Astăzi la 17:00 cu adevărat ne luăm Țara înapoi. În toată ROMÂNIA, nu există scuzePosted by George Simion on Sunday, 28 March 2021

Reamintim cititorilor că sute de persoane au protestat în aceste zile în mai multe orașe din țară, concomitent. În serile de luni, marți și miercuri (29, 30 și respectiv 31 martie), oamenii au ieșit în stradă, furioși de restricțiile impuse de autorități împotriva COVID-19. Puteți urmări AICI un material realizat la protestele din București.

Citește și: Klaus Iohannis reacționează: Condamn cu fermitate manifestările violente, extremismul, xenofobia

Sursa foto: Andrei Petre/ Wall-Street

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri