15 polițiști care lucrează la Direcția Rutieră din Botoșani sunt vizați de suspiciuni de luare de mită. Mai multe percheziții au loc, miercuri, la sediul Serviciului Rutier, dar și la domiciliile polițiștilor. Cazul vine după mai multe descinderi similare care au avut loc în ultimele luni la alte secţii de poliţie din Suceava și din Sibiu.

Procurorii DNA Suceava fac cercetări într-o cauză penală care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în perioada iunie – noiembrie 2020, potrivit Digi24.

Miercuri, sunt în desfășurare percheziții domiciliare în 20 locații din județul Botoșani, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sunt domicilii ale unor persoane fizice, potrivit DNA. Au fost emise 15 mandate de aducere pentru agenți și ofițeri, vizați de suspiciuni de luare de mită. După percheziții, cei 15 vor fi audiați.

La Sibiu, șoferii erau "iertați" de sancțiuni de către polițiști și puși să sponsorizeze echipa de fotbal a IPJ Sibiu. Polițiștii ar fi cerut și primit mită, de peste 100 de ori, de la șoferii pe care îi prindeau încălcând Codul rutier.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri