Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a stabilit că Marinel Rizea, şeful Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti, nu poate justifica o avere de peste 120.000 de euro.

ANI a transmis, într-un comunicat de presă citat de Agerpres, că a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 442.377 lei (89.000 euro) şi 35.000 euro între averea dobândită şi veniturile realizate de către Marinel Rizea în perioada 25 februarie 2014 - 31 decembrie 2018.

În acest caz, Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Marinel Rizea.

De asemenea, ANI a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 165.038 lei (echivalentul sumei de 37.037 euro) între averea dobândită şi veniturile realizate de către Silviu Botea, agent în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră - Sectorul de Frontieră Isaccea, judeţul Tulcea, în perioada 1 ianuarie 2007 - 31 decembrie 2013.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri