Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov a fost dat de Poliția Română în urmărire generală, după ce acesta a fost de negăsit de când a fost condamnat definitiv. Omul de afaceri trebuie să execute o sentință de doi ani și două luni de închisoare din cauză că nu a respectat regimul armelor și munițiilor.

Originar din Brașov, Ioan Neculaie este unul dintre cei mai cunoscuți milionari din România, condamnat vineri la doi ani și două luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Brașov, scrie G4Media.

Neculaie Ioan

Sursa foto: captură/ Poliția Română

Afaceristul, un personaj controversat în fotbalul românesc din anii `90, a fost acuzat de oamenii legii că a tras cu arma în roțile mașinii sale, de supărare că făcuse pană. Anul trecut, Ioan Neculaie a fost condamnat de procurorii din Brașov la doi ani și patru luni de închisoare.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri