Autorităţile au dispus măsuri de întărire a frontierei de stat până când va fi găsit bărbatul din Afganistan care este căutat de forţe de ordine în judeţul Arad, după ce a părăsit un centru de cazare în care se afla în custodie publică.

"Un bărbat de cetăţenie afgană a părăsit Centrul de Cazare a Străinilor din localitatea Horia. La nivelul judeţului Arad, a fost constituită o echipă complexă, care derulează activităţi conform competenţelor, pentru depistarea persoanei. Sunt angrenaţi în activităţi poliţişti, poliţişti de frontieră, angajaţi ai Inspectoratului General pentru Imigrări şi jandarmi. De asemenea, la nivelul structurilor Poliţiei de Frontieră, au fost dispuse măsuri de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, respectiv se menţine un contact şi un schimb de informaţii permanent cu echipajele Poliţiei Române, precum şi cu celelalte structuri de ordine şi siguranţă publică, în vederea depistării persoanei în cauză", a transmis, la solicitarea AGERPRES, Inspectoratul General pentru Imigrări.

Importante forţe de ordine participă, joi, la căutarea unui bărbat din Afganistan care a plecat din Centrul de cazare a străinilor luaţi în custodie publică din localitatea arădeană Horia, fiind formate filtre în judeţ, în timp ce poze ale bărbatului au fost distribuite de primăriile din zona de frontieră. Potrivit Digi24, bărbatul ar fi făcut parte din mișcarea talibană și urma să fie expulzat din România pentru că făcuse propagandă talibană.

Primarul din Chişineu-Criş, Florin Chereji, a declarat, pentru AGERPRES, că a primit o solicitare de sprijin de la postul de poliţie din oraş în vederea răspândirii fotografiei afganului pe reţelele de socializare.

"A dispărut un cetăţean afgan de la Centrul din Horia şi este foarte mare agitaţie, toate structurile sunt implicate, poliţişti, poliţişti de frontieră şi jandarmi, care fac filtre în zona de frontieră. Toate primăriile din zonă am primit solicitarea să distribuim fotografia bărbatului în mediul online. Se bănuieşte că s-ar afla undeva în zona cuprinsă între Chişineu-Criş şi Vărşand", a declarat primarul.

Sursa foto: IPJ Arad

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri