Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) o numeste pe Ana-Maria Baciu in pozitia de partener remunerat si coordonator al practicii de proprietate intelectuala a firmei.

Anuntul vine la cateva zile dupa ce avocatul Alexandru Harsany a plecat de la NNDKP pentru a intra in consultanta.

Cu o experienta profesionala de peste unsprezece ani, Ana-Maria Baciu este specializata in toate aspectele privind marcile, desenele, brevetele, dreptul de autor si numele de domeniu.

De asemenea, ea face parte din echipa NNDKP care coordoneaza litigiile privind brevetele in materie farmaceutica. Totodata, avocatul coordoneaza asistenta acordata in domeniile „Farmaceutice”, „Jocuri de noroc” si „Protectia consumatorilor”.

Ana-Maria Baciu s-a alaturat echipei NNDKP in anul 2003. Este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. Ea este membru al Baroului Bucuresti si al Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din Romania.

Recent, Ana-Maria Baciu a fost numita vice-presedinte al grupului regional de lucru din Lex Mundi privind reglementarile din industria de sanatate.

„In perioada imediat urmatoare ne vom concentra pe dezvoltarea echipei, care, recent, a fost consolidata prin cooptarea unui nou avocat specializat in domeniul proprietatii intelectuale”, a afirmat Ana-Maria Baciu.

In ultimii opt ani Ana-Maria a fost implicata in toate proiectele majore ale NNDKP, atat in domeniul proprietatii intelectuale, cat si in domeniile farmaceutice, jocuri de noroc si protectia consumatorilor, consiliind clienti precum Philip Morris, Kraft Foods, Microsoft, Total, Teva Pharmaceuticals, Nokia, BitDefender, Betfair sau Wrigley.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Alerta in Bucuresti dupa ce doua femei au fost atacate in strada