Casa de avocatura Clifford Chance Badea a inregistrat in anul financiar incheiat la data de 30 aprilie 2011 o crestere a veniturilor de 12%.
Cresterea a venit fondul intensificarii activitatii in domeniul imobiliar, al litigiilor si cel de project finance, anunta casa de avocatura fara a preciza valoarea veniturilor.

Cea mai mare pondere in volumul de business il detin ariile bancara si financiara si cea de Corporate/M&A.. Pentru 2011 biroul Clifford Chance din Bucuresti isi propune sa obtina o crestere de 15% avand in vedere asteptata iesire a Romaniei din recesiune. Domeniile care se vor dezvolta cu precadere in viitor sunt infrastructura, pharma, energie, M&A.

Clifford Chance Badea a acordat asistenta cu privire la lansarea Programului EMTN al Romaniei de 7 miliarde de euro si la emisiunea inaugurala in valoare de 1,5 miliarde de euro incheiata cu succes in iunie 2011. Desi a fost instructata de catre aranjorii Société Générale si Erste Bank, Clifford Chance a actionat in calitate de consilier principal al tranzactiei, avand in atributii atat redactarea documentatiei Programului MTN cat si pregatirea prospectului de emisiune.

De asemenea, casa de avocatura a asistat Innova Capital in legatura cu achizitia Provus Services Provider si a filialei sale din Romania - RomCard, o societate de procesare de carduri si comert electronic.

Ale tranzactii notabile:

· a acordat asistenta pentru Immofinanz AG in legatura cu preluarea unui pachet majoritar din actiunile unui dezvoltator imobiliar regional (probabil cea mai importanta tranzactie de Real Estate din Romania) acoperind simultan mai multe jurisdictii, printre care Turcia, Croatia, Ucraina, Moldova;

· a acordat asistenta pentru UniCredit Bank Austria - in legatura cu finantarea in valoare de 45 milioane euro acordata pentru dezvoltarea centrului comercial Auchan din Craiova - primul centru comercial dezvoltat in ultimii doi ani in Romania;

· a consiliat IFC si Guvernul Moldovei in legatura cu restructurarea, documentarea si implementarea a doua parteneriate publice-private privind spitale din Republica Moldova;

· a consiliat EDP Renováveis in legatura cu finantarea dezvoltarii a doua proiecte de parcuri eoliene in Romania, Dobrogea, avand in capacitate instalata de aproximativ 230 MW;

· a asistat Aviva in legatura cu implicatiile conform legii romane privind restructurarea recenta a activitatii sale la nivel global.

· a asistat mai multi clienti (fonduri globale de capotal privat, banci globale de investitii, fonduri care investesc in mari dezvoltatori imobiliari - Taverners, AEW Europe) in legatura cu litigii strategice privind investitiile imobiliare ale acestora din Romania;
Clifford Chance este prezenta in Romania din 2006, cand s-a asociat cu firma de avocatura Badea si Asociatii, infiintata de Daniel Badea si Nadia Badea in 2002.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri