Casa de avocatura Fine Law, Iulian Patrascanu si Asociatii anunta numirea in functia de partener a Irinei Popescu.

Cu o experienta de peste 12 ani in banci si firme de avocatura din tara si din strainatate, Irina Popescu va coordona echipa de avocati Fine Law, cu precadere in domeniile, fuziuni si achizitii, drept bancar si proiecte de finantare, drept european, drept comercial si proceduri de management al riscului si conformitate.

Inainte de a intra ca Partener in cadrul Fine Law - Patrascanu & Asociatii, Irina Popescu a detinut pozitia de consultant in cadrul firmei de avocatura White and Case Brussels; Asociat Senior in cadrul Musat & Asociatii - perioada in care a lucrat si pentru Banca Europeana de Investitii, in calitate de consultant legal detasat la Luxembourg; Asociat Senior in cadrul NNDKP.

De-a lungul timpului, Irina Popescu a acordat consultanta juridica unor clienti importanti din domeniul financiar-bancar precum Banca Europeana pentru Investitii, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, KBC Bank, KBC Group, Banca Comerciala Romana si Banca Anglo-Romana, OTP Bank, J&T Finance Group, Skandinaviska Enskilda Banken, Goldman Sachs, HSBC si International Finance Corporation (IFC). Printre clientii din alte sectoare de activitate, decat cel bancar, se numara si Enel Distribuzione S.p.A., Arcelor Mittal Steel Galati S.A., Smithfield Corporation sau Monsanto Brussels.

Avocatul detine diplome de studiu de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti, precum si de la King's College din cadrul University of London.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si