Casa de avocatura bpv Grigorescu Stefanica a asistat lichidatorul judiciar RTZ & Partners pe parcursul desfasurarii procedurii de desemnare a ofertei castigatoare prin care vor fi valorificate activele Moldomin SA.

Compania miniera se afla in procedura de insolventa incepand cu data de 4 noiembrie 2010 si are drept creditor majoritar Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Desemnarea ofertei castigatoare are loc la noua luni de la inceperea procedurii de valorificare a activelor
Moldomin SA. (Citeste aici mai multe despre tranzactie)

Echipa de avocati este condusa de Daniel Stefanica (foto), avocat partener si unul dintre coordonatorii departamentului de Litigii si Arbitraje al societatii.

In acesta perioada, echipa de avocati bpv Grigorescu Stefanica a asistat lichidatorul judiciar in redactarea documentelor aferente procedurii de valorificare a activelor, precum si in clarificarea si negocierea ofertelor participantilor la procedura. Pe fondul importantei activelor in curs de valorificare si a investitiilor previzionate care au condus si la dispute litigioase, societatea de avocatura a asigurat reprezentarea intereselor
Moldomin SA si a creditorilor acesteia si in fata instantelor judecatoresti.

Casa de avocatura va asista RTZ & Partners in continuare pentru negocierea si semnarea contractului cu castigatorul, precum si in vederea finalizarii procedurii de valorificare a activelor Moldomin.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Bani de la buget pentru Moldomin, aflata in faliment