Ce avocati au lucrat la tranzactia prin care Posta austriaca a preluat 26% din PostMaster

Casa de avocatura Schoenherr a fost consultantul Postei austriece la achizitia a 26% din PostMaster, in timp ce actionarii firmei preluate au fost asistati juridic de cabinetul de avocatura Danzer Pierre Cristian.

De asemenea, consultantul financiar al PostMaster a fost Vulpoi&Toader Management.

Echipa Schoenherr a fost coordonata de avocatul Madalina Neagu. Ea a mai lucrat in asistenta unor tranzactii precum preluarea lantului de magazine Profi de catre fondul de investitii Enterprise Investors si preluarea de catre Securitas a intregii participatii in Cobra Security SRL de la grupul UTI.

"Am demarat lucrul la acest proiect in 2010. Preluarea PostMaster a reprezentat prima achizitie a Postei Austriece pe piata romaneasca, iar rolul Schoenherr a fost acela de a crea o structura flexibila care sa permita preluarea treptata a controlului asupra companiei romanesti”, a declarat Madalina Neagu (foto).

Compania de posta din Austria, controlata de stat, a intrat pe piata din Romania prin achizitia unei participatii de 26% la compania Post Master, cu activitati in domeniul marketingului direct, si are optiunea de a prelua integral Post Master in urmatorii doi ani.

Posta austriaca nu a anuntat pretul tranzactiei.

Compania de posta din Austria ar putea fi interesata si de preluarea unei participatii la Posta Romana, potrivit unei declaratii din august a ministrului Comunicatiilor, Valerian Vreme.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri