Avocatii alesi de Finante pentru emiterea de titluri de stat in dolari

Ministerul Finantelor Publice si-a ales avocatii care vor oferi consultanta juridica pentru emiterea de titluri de stat in dolari pe pietele internationale.

Astfel, au fost alese consortiul format din Linklaters LLP si PeliFilip SCA si cel care cuprinde DLA Piper UK LLP, DLA Piper LLP US si DLA Piper Dinu SCA pentru atribuirea contractului-cadru de prestare servicii de asistenta juridica, in conformitate cu prevederile Anexei 1 din OMFP 2722/2010 cu modificarile si completarile ulterioare, in vederea revizuirii documentatiei astfel incat sa permita efectuarea emisiunilor de instrumente financiare pe pietele din Statele Unite ale Americii .

De asemenea, avocatii se vor ocupa de revizuirea si actualizarea regulate a prospectului de baza, precum si, daca este cazul, a efectuarii de tranzactii individuale sub Regulamentul S, in baza mandatului acordat de Ministerul Finantelor Publice.

Guvernul a aprobat la mijlocul anului trecut un program de emisiuni MTN pe piata internationala pe o perioada de trei ani, cu un plafon maxim de 7 miliarde de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Setari Cookie-uri