Lucian Danilescu, unul dintre partenerii Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP), paraseste casa de avocatura si urmeaza a se dedica unor proiecte personale.
Fost coordonator al departamentelor Dreptul Muncii si Imobiliar din cadrul ZRP, Lucian Danilescu se va alatura casei de avocatura Mares si Asociatii. Potrivit unui comunicat de presa, aceasta echipa va dezvolta „raporturi de conlucrare profesionala cu ZRP, firma la care a debutat si s-a format in aceasta profesie”.

Casa de avocatura Mares, Danilescu si Asociatii si-a propus pentru anul viitor atingerea unei cifre de afaceri de 1 milion de euro din consultanta si asistenta in litigii si arbitraje si extinderea echipei cu cel putin 10 avocati.

Conducerea celor doua arii de practica va fi transferata in cadrul ZRP catre Anca Danilescu, partener.

“Dreptul muncii si Dreptul imobiliar sunt doua arii de practica strategice ale firmei, iar Anca Danilescu a preluat deja coordonarea echipelor. Ii dorim lui Lucian Danilescu succes in proiectele sale viitoare”, a declarat Stan Tirnoveanu, Managing Partener Zamfirescu Racoti Predoiu.

Practica lui Lucian Danilescu include in special domeniul fuziunilor si achizitiilor si pe cel imobiliar. El ofera servicii de consultanta clientilor cu privire la toate aspectele pietei de capital, dreptului societar si comercial si operatiunilor transfrontaliere, precum si ale unor proiecte de privatizare in sectoare cheie precum cel energetic, industria petrolului si gazelor naturale, industria navala.

Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a fost infiintata in anul 2006 prin fuziunea a doua case de avocatura locale - Calin Zamfirescu & Asociatii si Racoti Predoiu & Asociatii. ZRP ofera servicii atat pe partea de consultanta in toate sectoarele avocaturii de business, cat si pe cea de litigii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri