Casa de avocatura Bostina si Asociatii a schimbat echipa de avocati din cadrul biroului teritorial de la Iasi prin cooptarea avocatilor colaboratori Helga Fenea si, respectiv, Vasile Ciobanu, ca urmare a incetarii contractelor de colaborare cu avocatele Irina Arnautu si Dana Bostan.

Helga Fenea absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 2007, fiind beneficiara unei burse de studii Erasmus - Socrates in domeniul dreptului privat spaniol. Ea este membra a Baroului Iasi din decembrie 2008, si avocat definitiv din aprilie 2011. Printre domeniile sale de expertiza se numara dreptul comercial si al societatilor comerciale, procedura insolventei, contenciosul administrativ si fiscal si dreptul civil.

Vasile Ciobanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 2002 si este membru in Baroul Iasi. Experienta sa profesionala vizeaza asistarea si reprezentarea persoanelor juridice si persoanelor fizice in fata instantelor judecatoresti in materie comerciala, in procedura insolventei, drept administrativ si contencios fiscal, asistenta juridica la negocieri, recuperari creante si executari silite precum si drept civil, drept penal si dreptul familiei.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a deschis in 2006 birou de avocatura in Iasi, prin absorbtia unui cabinet de avocatura individual.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Legal Business »Citește și
Avizul prin care se dădea liber la construit în parcul Herăstrău, suspendat
Setari Cookie-uri