Departamentul de litigii al casei de avocatura Bostina si Asociatii a fost preluat incepand cu 1 noiembrie de Ovidiu Tibuleac, avocat-partener, anunta firma de avocatura.

Ovidiu Tibuleac va conduce echipa de 15 avocati a departamentului de litigii, integrand si activitatea in instanta a avocatilor din cadrul celor 18 birouri teritoriale ale casei de avocatura.

"Am adoptat recent o serie de masuri organizatorice menite sa flexibilizeze granitele dintre ariile de practica pentru a tine seama de faptul ca in ultimii ani, pe fundalul schimbarilor din economica romaneasca, a crescut si complexitatea proiectelor si spetelor propuse de clienti. Am toata increderea ca Ovidiu este in masura sa implementeze aceste masuri. Vom continua sa facem evaluari individuale, cat si la nivelul echipelor de avocati, aducand si promovand oameni talentati care pot aduce plus-valoare echipei noastre", afirma avocatul coordonator Doru Catalin Bostina.

Ovidiu Tibuleac are experienta in domeniul asigurarilor/reasigurarilor precum si cunostinte temeinice privind legislatia fondurilor de pensii private. De asemenea, a acordat consultanta si asistenta juridica in diferite domenii de specialitate de drept comercial, drept financiar fiscal si drept civil.

"Consider aceasta numire drept o provocare profesionala si sunt sigur ca impreuna cu echipa voi reusi sa duc la bun sfarsit obictivele pe care mi le-am propus. In cazul in care voi considera necesar, voi intari echipa cu noi avocati care se inscriu in parametrii de performanta profesionala pe care doresc sa-i institui de acum inainte”, a afirmat si Ovidiu Tibuleac.

El s-a alaturat echipei Bostina si Asociatii in 2005 si a devenit avocat-partener in 2009.

Anterior, Tibuleac a fost director general al Directiei Juridice din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor si al Departamentului "Fond de Garantare" al aceleiasi autoritati (2002-2005), unde a participat activ la elaborarea proiectelor de acte normative care reglementeaza domeniul asigurarilor si reasigurarilor in Romania. Intre anii 1998 si 2002, Ovidiu a ocupat functia de sef serviciu juridic in cadrul Ministerului Finantelor Publice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Doru Lionachescu: Traim o perioada de mare vibratie pe bursa