Bogdan Paraschiv a fost si coordonator al echipei de avocati din teritoriu, potrivit Mediafax.

Cei doi avocati parteneri au lucrat in casa de avocatura Bostina si Asociatii peste zece ani, se arata intr-un comunicat al noii firme.
Strategia noii case de avocatura este sa functioneze in ambele arii de practica, atat in segmentul de bussines law, in care va lucra integrata unui grup important de consultanta legala, financiara, contabila si fiscala, cat si in segmentul de personal law.

In cadrul ambelor arii de practica, noua societate de avocati va oferi atat servicii de consultanta juridica, cat si de reprezentare in cadrul disputelor, pornind de la principiul ca, intr-o economie afectata de criza, este necesar sa existe si un sistem de servicii juridice adecvat nevoilor si constrangerilor mediului de afaceri, se arata in comunicat.

Anca Man, inclusa in 2009 in topul celor 100 tineri manageri de top, are o experienta de peste 12 ani in ceea ce priveste asistenta juridica si reprezentare in instanta ori in arbitraje interne si internationale, precum si in stabilirea strategiilor de abordare a litigiilor si management al unor procese complexe.

Citeste si:

Bogdan Paraschiv are la randul sau o experienta de peste 13 ani in derularea procedurilor judiciare de executare silita, insolventa, recuperari de debite si actiuni in pretentii, coordonand cu succes proiecte pentru un numar mare de companii importante romanesti si straine din toate domeniile de activitate.

Casa de avocatura "Bostina si Asociatii" a anuntat anterior ca departamentul de litigii a fost preluat incepand cu 1 noiembrie de Ovidiu Tibuleac, avocat-partener, cu experienta in domeniul asigurarilor/reasigurarilor si al fondurilor de pensii private.