Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a obtinut la Curtea de Apel Bucuresti decizia prin care obliga Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) sa semneze contractul de reabilitare a DN 76 Stei - Beius.
Contractul a fost atribuit in 2009 asocierii dintre grupul spaniol Azvi si compania Azcale Constructie, iar ulterior procedura a fost anulata, act invalidat la randul sau de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC).

“Solutia Curtii de Apel Bucuresti confirma rezultatul initial al licitatiei din 2008-2009, creand in acelasi timp precedentul de a obliga pe cale judiciara o autoritate sa semneze un contract de achizitie publica”, afirma Ana Diculescu-Sova (foto), partener senior si coordonatorul departamentului de litigii.

Azvi Group este unul din cele mai mari holding-uri din Spania, cu filiale in intreaga lume si cu un portofoliu format din companii ce activeaza in domenii precum: constructii (Azvi), concesiuni (Cointer), imobiliare si dezvoltare urbanistica (Azvi Inmobiliaria), transport feroviar (Tracción Rail), mediu si servicii hoteliere (Azvi Gestión y Servicios).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri