Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a obtinut la Curtea de Apel Bucuresti decizia prin care obliga Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) sa semneze contractul de reabilitare a DN 76 Stei - Beius.

Contractul a fost atribuit in 2009 asocierii dintre grupul spaniol Azvi si compania Azcale Constructie, iar ulterior procedura a fost anulata, act invalidat la randul sau de Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC).

“Solutia Curtii de Apel Bucuresti confirma rezultatul initial al licitatiei din 2008-2009, creand in acelasi timp precedentul de a obliga pe cale judiciara o autoritate sa semneze un contract de achizitie publica”, afirma Ana Diculescu-Sova (foto), partener senior si coordonatorul departamentului de litigii.

Azvi Group este unul din cele mai mari holding-uri din Spania, cu filiale in intreaga lume si cu un portofoliu format din companii ce activeaza in domenii precum: constructii (Azvi), concesiuni (Cointer), imobiliare si dezvoltare urbanistica (Azvi Inmobiliaria), transport feroviar (Tracción Rail), mediu si servicii hoteliere (Azvi Gestión y Servicios).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce oras are cele mai scumpe locuinte din tara: Bucuresti sau Cluj?