Cristian Petre, partener la Danila,Petre&Asociatii a semnat un contract prin care are calitatea de consultant international in proiectul de implementare a sistemului de Pensii Private din Republica Moldova.

Pentru prestarea acestor servicii, Cristian Petre a semnat un contract de servicii de consultanta cu Unitatea de Implementare a Proiectelor pentru implementarea Proiectului de Crestere a Competitivitatii Finantat de Banca Mondiala (Project Implementation Unit of the World Bank Competitivness Enhancement Project).

„Avem experienta necesara in prestarea acestor servicii, iar semnarea contractului de consultanta reprezinta o confirmare a efortului si rezultatelor in domeniul pensiilor private”, a declarat Cristian Petre (foto), senior partner Danila, Petre&Asociatii.

Principalele obiective ale activitatii de consultanta sunt de evaluare si oferire a valorilor de referinta internationale a celei mai bune experiente si practici in domeniul de reglementare a fondurilor de pensii facultative si de dezvoltare a cadrului normativ subordonat legii privind fondurile facultative de pensii.

Citeste si:

In toamna trecuta, DPA a intrat si pe piata de consultanta fiscala si recuperare bunuri si creante, a infiintat o noua societate in domeniu.
De altfel, DPA se afla in plin proces de expansiune, recent incheind un parteneriat cu un lider regional, casa de avocatura Horia Tiril din Oradea. DPA este si una dintre cele trei case de avocatura romane care a intrat pe piata Republicii Moldova. La Chisinau Danila Petre si Asociatii (DPA) a semnat un parteneriat cu societatea Hanganu Tanase si Asociatii.

Din reteaua teritoriala a DPA mai face parte si Cluj (prin cu casa de avocati coordonata de prof. Dr. Ion Turcu). Pozitia din Bucuresti este intarita prin relatia de colaborare cu casa de avocatura coordonata de av. Dorin Sabau.

DPA este o societate infiintata in anul 2003, de cei doi parteneri Luminita Danila si Cristian Petre si in prezent una dintre societatile de avocatura de referinta din Romania, cu o echipa de 17 avocati permanenti si 7 colaboratori. Grupul de firme DPA ofera servicii pe domeniile drept fiscal, dreptul penal al afacerilor, privatizari, dreptul fiscal dar si consultanta fiscala si recuperare de creante.