Vass Lawyers, o casa de avocatura specializata in achizitii publice, anunta o crestere de peste 90% a cifrei de afaceri in primele trei trimestre ale anului 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior.
Veniturile societatii se bazeaza in totalitate pe contracte cu mediul privat si au fost realizate preponderent din serviciile juridice aferente domeniilor achizitii publice, litigii si arbitraj, contracte comerciale si dreptul muncii.

„In anul 2011 am avut oportunitatea, mai mult decat oricand, sa sprijinim proiecte majore, cu un nivel ridicat de complexitate si cu valori de peste 100 milioane euro, in domenii precum energie, constructii, infrastructura sau petrol & gaze. Domeniul vedeta a fost in continuare cel al achizitiilor publice. Fata de anii trecuti, ne-am intensificat insa activitatea in mod semnificativ in zonele de litigii si arbitraj, contracte comerciale si dreptul muncii”, spune Iulia Vass, Managing Partner Vass Lawyers.

Ea preconizeaza o crestere a cifrei de afaceri de 50% pentru anul 2012, pe termen mediu firma vizand dublarea echipei de avocati, diversificarea gamei de servicii oferite, lansarea de noi parteneriate externe si extinderea portofoliului de clienti.


Dezvoltarea casei de avocatura s-a realizat anul acesta prin extinderea portofoliului de clienti si cresterea numarului si complexitatii proiectelor derulate. Noi companii din tara si din strainatate au completat portofoliul de clienti care acopera in prezent mari orase din Romania, dar si state precum Austria, S.U.A., Turcia, Olanda, Polonia sau Spania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri