Casa de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunta ca trei dintre avocatii firmei au fost promovati pe pozitia de asociat senior: Mirela Gabriela Preda (fuziuni si achizitii), Catalin Radbata (litigii) si Lucian Vitelaru (tranzactii imobiliare).

Promovarile au avut loc in urma evaluarilor profesionale de la finalul anului trecut.

Mirela Gabriela Preda a fost implicata in proiecte recente precum asistarea Chartis Romania (fosta AIG Romania) cu privire la implementarea unui transfer de protofoliu de asigurari catre o entitate din grupul Chartis; asistarea consortiului selectionat pentru oferta publica secundara efectuata la nivelul Transelectrica; consilierea unui producator spaniol de generatoare de energie regenerabila si turbine eoliene pe aspecte legate de legislatia privind producerea energiei electrice din surse regenerabile.

Avocata s-a specializat in domeniile energie, drept societar si fuziuni si achizitii, dar si in dreptul asigurarilor. Principalele aspecte pe care se concentreaza expertiza sa sunt energia regenerabila/energia electrica, sectorul petrolier si al resurselor minerale

Printre dosarele recente in care a fost implicat Catalin Radbata (foto dreapta) se numara asistarea Bonhay Investments Limited, o societate financiara din Marea Britanie, pentru recuperarea unei creante de peste cinci milioane de euro, precum si asistarea Bechtel International Inc in mai multe arbitraje comerciale. Catalin a reprezentat de asemenea cu succes societatea Gaitano Company intr-un litigiu cu detinatorul marcii de bomboane Raffaello.

Activitatea lui Catalin Radbata se concentreaza preponderent pe litigii si arbitraje comerciale cu elemente de extraneitate.

In ultimul an, Lucian Vitelaru (foto stanga) a acordat asistenta juridica inclusiv unora dintre cei mai activi jucatori de pe piata imobiliara, precum Deutsche Bank Group, Bluehouse Capital, Globe Trade Center, ING PFCEE Holding, Chayton Capital, atat in proiecte de noi achizitii imobiliare, cat si in dezvoltarea proiectelor imobiliare in curs. El a fost implicat in unele din cele mai semnificative tranzactii imobiliare de pe piata de profil din ultimii cinci ani si a acordat asistenta juridica in etapele de dezvoltare ulterioara a respectivelor proiecte, acoperind atat segmentul de retail, cat si cel de birouri.

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Investitiile pe Aeroportul Kogalniceanu vor depasi 17 mil. euro
Setari Cookie-uri