Cristina Metea, partener in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, una dintre cele mai mari case de avocatura de pe piata locala, a parasit compania in care a lucrat in ultimii sapte ani pentru „a urma alte provocari profesionale”, conform unui comunicat de presa.

Metea a fost promovata la statut de partener al companiei in ianuarie 2008.

In perioada in care a lucrat pentru Tuca Zbarcea & Asociatii, Metea a fost implicata in proceduri de arbitraj international rezultate din incalcarea diverselor tratate bilaterale privind protectia reciproca a investitiilor, ea facand parte din echipa care a reprezentat Statul roman in trei astfel de dosare de arbitraj in fata Centrului International de Reglementare a Disputelor Relative la Investitii (ICSID). De asemenea, ea a acordat consultanta pe aspecte de drept societar si contracte comerciale si a participat la redactarea, modificarea si revizuirea actelor normative emise in mai multe domenii.

In prezent Tuca Zbarcea & Asociatii are 90 de avocati (dintre care 20 de parteneri), iar firma va continua extinderea echipei prin recrutarea de noi avocati, cat si politica de promovari interne, inclusiv cele la statut de partener.

Printre clientii Tuca Zbarcea & Asociatii se numara: Erste Bank / Banca Comerciala Romana (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucuresti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si